KAPCSOLAT

HEILMAN PETRA

1999. júniusában születtem Budapesten. Közművelődési és közönségkapcsolati szakirányon példás eredménnyel végeztem tanulmányaimmal. Emellett alapfokú zeneművészeti végzettséggel (zongora) is rendelkezem. Az utóbbi évben a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria kommunikációs munkatársaként tevékenykedtem, korábban pedig a Tomory Lajos Múzeum munkatársaként dolgoztam.

Hivatásomnak és kicsit kötelességemnek érzem, hogy kihasználva a lehetőségeimet képes legyek átadni, közvetíteni azt a tudást és életszeretet, amit a neveltetésemből fakadóan kaptam. Mindig is közel állt hozzám az irodalom a művészet és a szociológia területe. A nyitott és kíváncsi természetem sok-sok kérdést szül folyamatosan. Ha az emberiségnek nincs is minden kérdésre válasza, minden bizonnyal közelebb kerülhetünk hozzá, ha merünk kérdezni, beszélni a problémáinkról, vágyainkról, félelmeinkről, mert hiszem, hogy ezekkel sosem vagyunk egyedül, a közösségben pedig hatalmas erő lakozik. Ezen gondolatok és tulajdonságok szülték a BOKODIL indulását is.

ELÉRHETŐSÉGEK

TELEFON

+36 30 851 7413

E-MAIL

info@bokodil.com (általános)
press@bokodil.com (sajtó)

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Kedves Szerkesztő/ leendő Partnerem!

Amennyiben érdekel az általam végzett tevékenység, szívesen írnál/tudósítanál a BOKODIL programjairól, interjút készítenél velem vagy egyéb együttműködést ajánlanál kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén, illetve figyelmedbe ajánlom a láblécben található “Sajtó“menüpontot is!

ÍRJ NEKEM

X