KÖNYV ÉS KÁVÉ
OLVASÓKÖR #1

Ha rabul ejt a könyvek varázslatos birodalma, ráadásul imádod a kávét és szívesen osztod meg a gondolataid másokkal, akkor tárt karokkal vár a BOKODIL BRANCS a könyv és kávé olvasókörébe.

IDŐPONT: 2022.november 19., szombat 14.30 – 15.30
ÉRKEZÉSED IDPONTJA: 14.15 és 14.30 között
HELYSZÍN: MTRM Roast kávéműhely (1084 Budapest, József utca 46.)
JEGYÁR: A program ingyenes, pontosabban csak az általad a helyszínen vásárolt és fogyasztott kávé áráért lehetsz részese az élménynek.
AJÁNLOTT: 16 év fölött bárkinek nemtől és kortól függetlenül.
FACEBOOK ESEMÉNY: itt

A program regisztrációköteles! Regisztráció az oldal alján.

Miről szól a program?

A BOKODIL BRANCS havonta összegyűlik egy-másfél órára. Kötetlenül beszélgetünk, kávézunk, kiszakadunk a világ egyre nagyobb viharából. Körbe vesszük magunkat a könyvek szövevényes történeteivel. Lehetsz állandó résztvevő, de egy-egy alkalomra is betérhetsz hozzánk. Légy a BOKODIL BRANCS tagja a kezdetektől! Az egyes alkalmak választott olvasmányai a kortárs irodalom tárházából kerülnek kiválasztásra.

Inspirálódj, szerezz kedves barátokat és mindig olvass egy igazán jó könyvet!

A PROGRAM FELÉPÍTÉSE

A Könyv és kávé olvasókör első alkalmán, 2022. november 19-én 14.30-tól Delia Owens nagysikerű regényéről, az Ahol a folyami rákok énekelnek című kötetről fogunk közösen godnolkozni. A szöveghez és a szerzőhöz egy rövid játék és egy kis felvezető gondolat teremt kontextust. Ezt követően egy részben moderált, kötetlen beszélgetés formájában oszthatod meg gondolataid a kötetről egy kávé társaságában.

Az olvasókört moderálja: Heilman Petra
Az MTRM Roast kávéműhely kávé kínálatát ITT találod!

MIT KAPSZ A PROGRAMTÓL?

Egy élményt, barátokat és az MTRM Roast széles kávé kínálatát! Az eseményen a részvétel ingyenes, de az általad fogyasztott kávé árát Neked szükséges rendezned.

GONDOLATÉBRESZTŐK

Hamarosan… addig is kellemes olvasást!

REGISZTRÁCIÓ

GALÉRIA

X