LÉGY A RÉSZE

A BOKODIL személyes formában is szórakozási lehetőséget nyújt különböző kulturális programok és pályázatok szervezésével, melyeknek elsődleges célja a közösségépítés.  A programpaletta az aktuálisan megjelenő podcast és zine tematikájához kapcsolódva kerül kialakításra.

A programok hiánypótló szexuális és művészeti edukációs szerepet is betöltenek, ügyelve arra, hogy a programok felépítése a fiatalok valós igényeire reagáljanak. További részleteket az egyes programokra, pályázatokra, illetve a lenti kérdésekre kattintva olvashatsz.

A BOKODIL weboldalán a jelen menüpont alatt folyamatosan friss információkat találsz a közelgő programokról, pályázatokról. Emellett érdemes a BOKODIL Instagram és Facebook felületét is követni, hiszen ezen oldalakat követve azonnal hírt szerezhetsz a dátumokról.

A részvétel előfeltétele a programra való regisztráció. Jelentkezni kizárólag a regisztrációs űrlapokon keresztül tudsz. Az űrlap linkeket eléred itt a weboldalon az adott programra kattintva, továbbá a BOKODIL Instagram és a Facebook-oldalán is megtalálod.

A programok szinte mindig létszámkorláttal rendelkeznek, ezért nagyon fontos, hogy lemondási szándékod mihamarabb jelezd felém az info@bokodil.com e-mail címen keresztül, hogy a várólistás jelentkezőket időben tudjam értesíteni. Kérlek, légy tekintettel más résztvevőkre!

A programok ára eltérő, a pontos árról lentebb az adott programra kattintva tudsz tájékozódni. Az árak átlagosan 0 Ft és 5.000 Ft között mozognak. A jegyek elővételére, online vásárlására nincs lehetőség. Kizárólag az eseményre érkezve tudod megváltani a jegyed, ezért érdemes a program kezdete előtt 15 perccel érkezni, de erről is kapsz tájékoztatást a programra való regisztrációkor.

A pályázatokon való részvétel díjmentes. A jelentkezés minden esetben az adott pályázat által előírt feltételek szerint történik, melyről lentebb, a kívánt pályázatra kattintva tudsz részletesen tájékozódni. A pályázatok egyébként többnyire értékes nyereményekkel járnak, így érdemes aktívan részt venni rajtuk!

NAPTÁR

2022, december

BOKODIL PROGRAMOK ÉS PÁLYÁZATOK

GALÉRIA

Gyere és légy te is a része!

X